Stiri & Evenimente


*************************************************************************
*************************************************************************

LUNAFLY REVIN CU UN CONCERT INCENDIAR ÎN ROMÂNIA!

Una dintre cele mai iubite formaţii K-pop ale momentului, Lunafly, revine la Bucureşti , la un an de la concertul senzaţional susţinut în România în anul 2014. Într-o formulă nouă, extinsă, muzica  va fi şi mai energică prin aportul noilor membri, Jin (baterie) şi Yub (chitară), care se alatură motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitară, vioară) şi Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitară, baterie).
Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, în Aula Universităţii Româno – Americane de la orele 20:30. Accesul publicului în sala va fi permis începând cu orele 20:00.

Pentru acest eveniment vor fi disponibile următoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:
-       VIP ( in fata ,meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10, bilete ce vor fi numerotate cu V1,V2,V3……. la momentul achizitionarii , accesul la meet@greet facandu-se in functie de numarul de pe bilet )  – 145 lei
Cumpărătorii biletelor de la această categorie au posibilitatea de a achiziţiona suplimentar un voucher DINNER, în valoare de 100 de lei,  doar pentru 10 persoane, care le conferă posibilitatea de a lua prânzul la Restaurantul Korean Seoul din Bucuresti (http://www.restaurantkorean.ro/ )  împreună cu membrii formaţiei, a doua zi după concert.
SCHEMA SALA
Sursa http://www.bilet.ro/event.php?id=5097*********************************************************************** ***********************************************************************

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pastrati un limbaj adecvat. in caz contrar , suntem nevoiti sa stergem mesajul. Va multumim!
Toate articolele de pe acest blog, sunt proprietate ale blogului . Mai putin articolele unde au sursa de legatura.