luni, 16 februarie 2015

Tteok - prajitura traditionala coreeana / Tteok- Korean traditional cake


Tteok - prajitura traditionala sud coreeana , de asemenea denumita ddeock, duk, dduk sau thuck, este o clasă de prăjituri de orez coreene făcute din făină de orez lipicios .De asemenea, cunoscut sub numele de orez dulce sau chapssal, la abur. Si făina de orez normală poate fi utilizată pentru unele tipuri de tteok. 
Exista sute de tipuri diferite de tteok care se pot mânca pe tot parcursul anului. In Coreea se obișnuiește să se mănânce tteok guk (supă tteok) în ziua de Anul Nou și tteok dulce la nunți și la sarbatoarea nașterii unui copil. Aceasta este adesea considerata un aliment de sărbătoare și poate varia mai degrabă de la versiunile cu nuci și fructe pentru un tteok simplu pana la unul cu aromă pregatit in acasă. 

Unele ingrediente comune pentru multe tipuri de fasole mung tteok sunt, fasole roșie, dulce și pasta de fasole rosie, pelin coreean, jujube și alte fructe uscate, semințe de susan și ulei, zahăr, și nuci de pin.






Tteok ; Also spelled ddeock, duk, dduck, dduk, or thuck is a class of Korean rice cakes made with glutinous rice flour also known as sweet rice or chapssal, by steaming. Normal rice flour can be used for some kinds of tteok. There are hundreds of different kinds of tteok eaten year round.

 In Korea it is customary to eat tteok guk (tteok soup) on New Year's Day and sweet tteok at weddings and on birthdays. It is often considered a celebratory food and can range from rather elaborate versions with nuts and fruits down to the plain-flavored tteok used in home cooking.

  Some common ingredients for many kinds of tteok are mung bean, red bean, and sweet red bean paste, Korean mugwort, jujube and other dried fruits, sesame seeds and oil, sugar, and pine nuts.











Sursa http://en.wikipedia.org/

Traducerea si adaptarea : El-Temur pentru blogul :

Translation and adaptation: El-Temur to blog:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pastrati un limbaj adecvat. in caz contrar , suntem nevoiti sa stergem mesajul. Va multumim!
Toate articolele de pe acest blog, sunt proprietate ale blogului . Mai putin articolele unde au sursa de legatura.