miercuri, 26 august 2015

PUREUN NARAE (Azure Wings) şi Radical G.NO deschid concertul LUNAFLY


Site-ul 1music.ro vorbeşte într-un articol  publicat ieri  25/08/2015  despre una dintre  cele mai bune  formaţii K-POP ale momentului LUNAFLY care  revine la Bucuresti pentru a doua oară , la un an  după  concertul superb  susţinut anul trecut (2014)  in România.
Băieţii vin  într-o formulă noua, extinsă, muzica  va fi si mai energică prin aportul noilor membri, Jin (baterie) şi Yub (chitară), care se alatură motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitară, vioară) si Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitară, baterie). Iar în deschidere vor canta pentru dumneavoastră două formaţii româneşti,   Pureun Narae (Azure Wings) şi Radical G.NO  .

Pureun Narae este prima formaţie românească de SamulNori, un stil muzical tradiţional coreean care se bazează pe armoniile create de instrumente de percuţie. Compusă din 8 membri cu vârste şi experienţe muzicale diferite, formaţia are în comun pasiunea pentru cultura coreeană şi, în special, pentru SamulNori.

Radical G.NO este o altă formaţie dance care are ca sursă de inspiraţie dansurile coreene. Fetele au făcut furori la preliminariile Festivalului Internaţional K-Pop, desfăşurat anul acesta la Bucureşti şi promit un show pe măsură şi pe 5 septembrie.


Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, in Aula Universitătii Romano – Americane, incepând cu orele 20:30.  Accesul publicului in sală va fi permis incepând cu orele 20:00.
Pentru acest eveniment vor fi disponibile următoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:
VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10) – 145 lei. Cumpărătorii biletelor de la această categorie au posibilitatea de a achiziţiona suplimentar un voucher DINER, în valoare de 100 de lei, care le conferă posibilitatea de a lua prânzul împreună cu membrii formaţiei, a doua zi după concert.
PREMIUM (early access) – 95 lei. Posesorii de bilete Premium vor putea să asiste la 2 melodii la probele de sunet şi se va face o poză de grup în faţa scenei.
NORMAL – 45 lei
Sesiunea de FanSign va avea loc imediat după concert!
Biletele le gasiţi in reţeaua de magazine TUI Travel în mall-urile din întreaga ţară şi pe  www.bilet.ro
Pentru biletele electronice achiziţionate nu mai există taxe de transport. Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 18 iulie 2015, ora 10:30.
Concertul este organizat de Kompas Events, în parteneriat cu Universitatea Româno – Americană, cu sprijinul Centrului de Studii Româno – Koreene (CRSK) şi Asia Fest.


Universitatea Româno – Americană: www.rau.ro // https://www.facebook.com/UniversitateaRomanoAmericana

Parteneri media : Music Channel http://1music.ro/
Revista Super Bravo Girl : http://bravonet.ro/


Un articol de El_Temur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pastrati un limbaj adecvat. in caz contrar , suntem nevoiti sa stergem mesajul. Va multumim!
Toate articolele de pe acest blog, sunt proprietate ale blogului . Mai putin articolele unde au sursa de legatura.